Symposia en scholing


Bootcongres 2019

Het Bootcongres 2019 zal plaatsvinden op 13-14 maart 2019 in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Het lokale organisatie comité werkt hard aan een veelzijdig programma. Alle leden worden aangemoedigd om abstracts in te dienen. De deadline voor het indienen van abstracts is vrijdag 23 november 10.00 uur. Abstracts kunnen ingediend worden via onderstaande button. Voor het eind van het jaar zult u te horen krijgen of uw abstract is geaccepteerd voor een mondelinge dan wel poster presentatie. Ondertussen kunt u alvast nadenken over inzendingen voor één van de vele prijzen die uitgereikt worden op het Bootcongres. Op de website vindt u een overzicht. Nieuw dit jaar is de Chiesi-prijs Beste Idee in Transplantatiewaarvoor € 5.000,- beschikbaar wordt gesteld.Website informatie zie, congres agenda Nederlandse Transplantatie Vereniging: https://www.transplantatievereniging.nl/homepage. Het programma is te downloaden via deze link.


5th ELPAT congres

Op 26-29 april is Het 5e ELPAT congres - Developing Dialoque Pioneering Practice in het Auditorium Maximum van het Jagielonian University in Polen. Voor de planaire dialogen informatie, klik hier. Abstract kunnen worden ingediend tot 11 november, klik hier voor de website. Er zijn diverse sprekers: James Childress - University Virginia USA en Annelien Bredenoord - UMC Utrecht Nederland. voor meer informatie m.b.t..t. het congres, zie pagina van het ELPATH platform, klik hier. Voor het volledige programma, klik hier. Voor het programma overzicht per dag, kik hier. Voor meer informatie, kunt u mailen naar: mailto:office@esot.org. Voor het geheel congres betaald u voor niet leden bij vroege registratie tot 31 januari 2019 475 euro, na deze datum betaald u 525 euro. 


International council of nurses congres 2019, "Beyond Healthcare to health"

Het International Council of Nurses organiseert een ICN- congres van 27 juni tot 1 juli 2019 in Singapore. De locatie van het congres wordt gehouden in de "Marina Bay Sands" in Singapore. Op deze internationale bijeenkomst  zal de vele manieren verkennen waarop verpleegkundigen werk om universele toegang tot gezondheid te bereiken, niet alleen door gezondheidszorg, maar ook door de sociale determinanten van gezondheid aan te pakken, zoals onderwijs, gendergelijkheid, armoede, enz. Het congres biedt verpleegkundigen de mogelijkheid om relaties op te bouwen en zorg- en zorgverstrekkers te verspreiden. Klik hier voor de informatiefolder. Voor meer informatie met betrekking tot de kosten, aanmeldingen en contactinformatie, zie website: http://www.icn.ch/events/ICN-Congress-Singapore-June-2019/ .