Symposia en scholing


National hoornvliesdag 2019, oog voor u".

Zaterdag 6 april 2019 wordt de 14e Nationale hoornvlies dag georganiseerd "Oog voor u",  in de Eenhoorn in Amersfoort door de Hoornvlies Patiënten Vereniging. inschrijving start tussen 09.30 uur en 10.20 uur in de Foyer en tijdens de lunch. het programma is op gedeeld in 2 blokken het ochtend gedeelte start om 10.30 uur in de Rondeelzaal, het middag deel start om 13.45 uur en is verspreid over diverse zalen. Gedurende de middag zijn er voor - en na info-meetings kunt u een bezoek brengen aan het Cornea Café om verhalen te delen met lotgenoten. Voor het volledige programma, klik hier.Aanmelden voor het symposium kan via de website: https://oogvooru.nl/aanmelden-nationale-hoornvliesdag/


5th ELPAT congres

Op 26-29 april is Het 5e ELPAT congres - Developing Dialoque Pioneering Practice in het Auditorium Maximum van het Jagielonian University in Polen. Voor de planaire dialogen informatie, klik hier. Abstract kunnen worden ingediend tot 11 november, klik hier voor de website. Er zijn diverse sprekers: James Childress - University Virginia USA en Annelien Bredenoord - UMC Utrecht Nederland. voor meer informatie m.b.t..t. het congres, zie pagina van het ELPATH platform, klik hier. Voor het volledige programma, klik hier. Voor het programma overzicht per dag, kik hier. Voor meer informatie, kunt u mailen naar: mailto:office@esot.org. Voor het geheel congres betaald u voor niet leden bij vroege registratie tot 31 januari 2019 475 euro, na deze datum betaald u 525 euro. 


International council of nurses congres 2019, "Beyond Healthcare to health"

Het International Council of Nurses organiseert een ICN- congres van 27 juni tot 1 juli 2019 in Singapore. De locatie van het congres wordt gehouden in de "Marina Bay Sands" in Singapore. Op deze internationale bijeenkomst  zal de vele manieren verkennen waarop verpleegkundigen werk om universele toegang tot gezondheid te bereiken, niet alleen door gezondheidszorg, maar ook door de sociale determinanten van gezondheid aan te pakken, zoals onderwijs, gendergelijkheid, armoede, enz. Het congres biedt verpleegkundigen de mogelijkheid om relaties op te bouwen en zorg- en zorgverstrekkers te verspreiden. Klik hier voor de informatiefolder. Voor meer informatie met betrekking tot de kosten, aanmeldingen en contactinformatie, zie website: http://www.icn.ch/events/ICN-Congress-Singapore-June-2019/ .


Mini symposium Isala ziekenhuis - Zwolle 

Mini symposium vrijdag 14 juni 2019, Isala Ziekenhuis, verdere informatie volgt.


Symposium LUMC - Leiden 

Symposium vrijdag 22 november 2019 LUMC, verder informatie volgt. 


cursus_beginners